ElenovBUILD LTD

Строителство и ремонтни дейности

Нашата мисия

Да създаваме най-доброто! Това е нашата голяма цел още от първия ден!
Какво означава това?

Проектиране
83%
Креативни решения
95%
Реализация на проект
93%
Професионализъм
90%

За нас

ElenovBUILD LTD е строителна компания, създадена в гр. София през май 2019 година от инж.Николай Еленов и инж.Владимир Еленов.

Може би нашата компания ви изглежда още нова и млада, но историята на създаването на ElenovBUILD LTD започна отдавна. Компанията е просто естественото продължение на жизнения и професионален път на нас – основателите Николай и Владимир Еленови.

Екип

Екипът ни към момента е все още малък. Семейството на нашата компания наброява около 15 човека – всеки един от тях професионалист и специалист в дейностите, които извършва. Всички ние вярваме, че само качествените хора предлагат качествено свършена работа.

Ето защо е всъщност така труден пътят да изградим по-голям качествен екип. Внимателният подбор на специалисти създава предпоставка за плавен път за развитие на цялата компания.  Не спираме да търсим нашите нови членове на екипа, както в сферата на проектирането – инженери и архитекти, така и в изпълнителските дейности по ремонтни и довършителни работи – професионалисти майстори, които поставят на първо място нуждите и очакванията на клиента.

КАКВО ОЗНАЧАВА ИМЕТО НИ?

Името е важно за всеки един от нас. Решението за използването на фамилното име на основателите носи едно ясно послание:

„поставяме всички карти на масата и защитаваме своите принципи и виждания на всяка цена.

Името ни е онзи голям стимул и мотивация, че ще изпълним всеки поет ангажимент по начин, чрез който ще запазим достойнството на нашата фамилия.

bg_BGBulgarian