Услуги

Основната дейност на компанията ни е концентрирана в строителство на жилищни сгради и довършителни ремонтни дейности на вашия дом, ресторант или офис.

Нашите услуги покриват цялостния процес от консултации и планиране, проучване и разработка на проект, дизайн и реализация на проекта.

a1

Среща с клиента

Целта на която е опознаване, обмяна на идеи и желания, уточняване на детайли по реализацията.

Оглед на място

Коментират се всички идеи и желания на клиента и се определят методи за реализацията им.

Проектиране и дизайн

При необходимост ще бъде изработен проект и дизайн от високо квалифицирани специалисти

Реализация на проекта

Вие ще получите най-доброто качество в предварително определените срокове. Ние ще изпълним всички ангажименти относно изпълнението, контрола и менажирането на реализацията на проекта.

ИЗРАБОТКА НА ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ

Интериорното проектиране има за основна задача визуализиране и детайлизация на всички идеи за усвояване и експлоатация на пространство и помещения. Подхождаме с внимание към всеки детайл и с професионални решения, работещи при съответния клиент.

Реализация на проекта

Вие ще получите най-доброто качество в предварително определените срокове. Ние ще изпълним всички ангажименти относно изпълнението, контрола и менажирането на реализацията на проекта.

Технологии и иновации

Въвеждането на правилните технологии и иновативното развитие е основата за получаване на един качествен краен продукт. Строителството е индустрия, която претърпява бурно развитие постоянно и във всички аспекти. Нашата основна цел е да открием и въведем всички нови възможности за подобряване качеството на живот на всеки един наш клиент, да създадем траен продукт – устойчив на външни фактори и на еволюцията в разбиранията за качествено строителство.

Материали

Получаването на краен продукт с перфектно качество и дълъг живот се основава на два принципа:

правилно избрана и изпълнена технология и

правилно подбрани материали.

Всички използвани от нас материали са сертифицирани и отговарят както на европейските, така и на българските стандарти за качество и дълготрайност.

 

Гаранция

Гаранция на всички  строително – монтажни  работи изпълнени от нас.
bg_BGBulgarian